O nama

„EKRAN Servisni centar“ osnovan je u Septembru 2014. kao savremeni servis koji je nastao na temeljima „Ekran“ servisa radio i tv aparata koji datira sa dobrim poslovanjem iz 1976. godine. Kroz osnovu poslovanja „EKRAN Servisni centar“ prožeti su implementirani zahtevi standarda za sistem menadžmenta kvaliteta i zaštite životne sredine.

„EKRAN Servisni centar“ pre svega poštuje zakone o zaštiti potrošača i sve zakone koji obuhvataju delatnost rada.

Kao ovlašćeni servis „EKRAN Servisni centar“ se bavi servisiranjem televizora, audio i video tehnike, montažom i servisiranjem bele i rashladne tehnike u garantnom i vangarantnom roku, i to od dobavljača renomiranih brendova sa kojima postoji višegodišnja saradnja. Zajednička saradnja se zasniva i na tehničkom održavanju njihovih objekata.

„EKRAN Servisni centar“ teži ka tome da se proširi saradnja sa velikim renomiranim brendovima u vidu fabričkih garancija, kao i proširivanje saradnje sa lokalnim trgovinskim lancima u vidu tehničkog održavanja objekata.

Rukovodeći tim u svome radu teži ka primeni svih zahteva za visok kvalitet usluge i zaštite životne sredine. Stalno zaposleni su obučeni za obavljanje posla na svim pozicijama i „EKRAN Servisni centar“ kontinuirano teži ka tome da se stalno usavršavaju na stručnim seminarima i treninzima.

U saradnji sa lokalnim stručnim srednjim školama „EKRAN Servisni centar“ vrši praktičnu obuku učenika.

Do sada imamo

Popravljenih uređaja

Klijenata

Partnera

0
Send a message
Žao nam je, trenutno nismo tu. Molimo Vas ostavite poruku i kontaktiraćemo Vas što je pre moguće.
Your name
* Email
* Describe your issue
Login Chat
Imate pitanja? Mi smo ovde. Pošaljite nam poruku!
Your name
* Email
We're online!