Mobilni telefoni

Mobilni telefoni su postali naših života. Nezamislivo nam je da nemamo mobilni telefon. Oni nam pomažu da komuniciramo sa drugima, putem poziva, SMS poruka, društvenih mreža, da pretražujemo internet, proveravamo email, kupujemo, da se snađemo u nepoznatom mestu, da kamerom telefona zabeležimo neke trenutke. Dugačak je spisak stvari koje danas možemo da uradimo pomoću mobilnog telefona.

Tehnologija je kod mobilnih telefona u poslednjih 10 godina napredovala neverovatnom brzinom. Ekrani osetljivi na dodir su sve prisutniji na telefonima, telefoni su veći, tanji i lakši. To naravno osim ovih prednosti ima i manu, a to je da su telefoni zbog svih tih prednosti postali manje otporni na fizička oštećenja. Lako može doći do lomljenja ekrana ili maske telefona, ukoliko dođe do njegovog pada. Takođe, nestručno rukovanje telefonom, odnosno instaliranje neproverenih aplikacija može doći do softverskih oštećenja telefona, čime se javlja rizik gubitka ili zloupotrebe ličnih podataka i sadržaja na telefonu.

Od sada, „EKRAN Servisni centar“ Vam nudi uslugu servisiranja Vašeg mobilnog telefona. Posedujemo najnovije alate i programe pomoću kojih možemo da popravimo Vaš telefon ili povratimo izgubljene podatke. Naš servis je osposobljen za servisiranje mobilnih telefona svih renomiranih proizvođača, kao što su Samsung, HTC, Huawei, LG, Sony, Nokia i drugi.

Takođe, imamo na raspolaganju veliki broj rezervnih delova za mobilnih telefona i mogućnost naručivanja originalnih delova za sve vrste mobilnih telefona.

0
Send a message
Žao nam je, trenutno nismo tu. Molimo Vas ostavite poruku i kontaktiraćemo Vas što je pre moguće.
Your name
* Email
* Describe your issue
Login Chat
Imate pitanja? Mi smo ovde. Pošaljite nam poruku!
Your name
* Email
We're online!