Frižideri

Frižider je najbitniji uređaj u svakoj kuhinji jer čuva hranu njenu svežinu i hranljiva svojstva. Tehnologija frižidera se konstantno unapređuje kako bi svoj posao obavljali što efikasnije uz što manji utrošak električne energije.

Prilikom kupovine frižidera poželjno je izabrati onaj frižider koji odgovara Vašim potrebama. Tu se pre svega misli na njegovu zapreminu, koja bi trebalo da bude dovoljna da zadovolji potrebe svih članova Vašeg domaćinstva. Te tako, na primer, dvočlanoj porodici ne treba frižider zapremine od 300l, već neki manji, koji će odgovarati njihovim potrebama, ali i budžetu.

Još jedna bitna stavka prilikom kupovine frižidera jeste njegova energetska efikasnost. Današnji standardi zahtevaju da svi kućni uređaji, te tako i frižideri, budu energetski što efikasniji i da zadovoljavaju ekološke standarde. Da bi zadovoljili te standarde, proizvođači su počeli da i takozvane pametne frižidere, što podrazumeva primenu informaciono-komunikacionih tehnologija.

Sve ovo zahteva adekvatno obučene servisere koji će u najkraćem roku otkloniti eventualni kvar na frižideru. „EKRAN Servisni centar“ ima kvalifikovane servisere za montažu i servisiranje svih vrsta frižidera. Imamo veliko iskustvo sa frižiderima renomiranih proizvođača, kao što su: Samsung, Bosch, Electrolux, Gorenje, Ariston i mnogi drugi.

Takođe, imamo na raspolaganju veliki broj rezervnih delova za frižidere i mogućnost naručivanja originalnih delova za sve vrste frižidera.

0
Send a message
Žao nam je, trenutno nismo tu. Molimo Vas ostavite poruku i kontaktiraćemo Vas što je pre moguće.
Your name
* Email
* Describe your issue
Login Chat
Imate pitanja? Mi smo ovde. Pošaljite nam poruku!
Your name
* Email
We're online!